LSV pita Anu Brnabić zašto građani Vojvodine još nemaju ispravnu pijaću vodu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 26. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV pita Anu Brnabić zašto građani Vojvodine još nemaju ispravnu pijaću vodu

Novi Sad, 26. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje mandatarki za novi sastav Vlade Srbije i dosadašnjoj premijerki Ani Brnabić zašto još nije rešen problem ispravne pijaće vode u Vojvodini.

LSV

Podsećamo mandatarku Brnabić da preko 700.000 građana Vojvodine i dalje nema ispravnu pijaću vodu, a da je ona lično niz puta, pre svega u Zrenjaninu, obećavala brzo rešavanje problema.

Vode i dalje nema, nema je ni na vidiku, a građani troše desetine miliona dinara za kupovinu flaširane vide.

Premijerka Brnabić mora da objasni zašto su muzičke fontane u Beogradu bitnije od ispravne pijaće vode u Kikindi, Adi, Senti, Kuli, Zrenjaninu ili Baču i zašto se još nije pristupilo realizaciji projekta izgradnje regionalnih vodovoda, kako je to predviđeno Strategijom za upravljanje vodama Republike Srbije.

Mirća Lelea
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš razgovarao sa Đelićem o zakonu o imovini

NOVI SAD - Predlog Zakona o javnoj svojini trebalo bi da bude upućen na osvajanje Skupštini Srbije do leta, čim se usaglase preostala politička pitanja, najavili su juče potpredsednik Vlade Srbije zadužen za evropske integracije Božidar Đelić i predsednik Radne grupe za izradu Zakona o imovini i prihodima Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš, javlja RTV.
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Poziv građankama da obave preventivne preglede

NOVI SAD - Međunarodni Dan ženskog zdravlja dočekujemo sa podatkom da svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke, 1.500 od raka debelog creva i 1.400 od raka grlića materice. Prema nekim podacima, od raka grlića materice čak svaki dan obole tri, a umre jedna žena.
Iz medija | Subota, 28. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Pronaći i mrežu Mladićevih saradnika

BEOGRAD - Hapšenje Ratka Mladića jeste veliki korak napred ka Evropskoj uniji, ali Mladića je trebalo uhapsiti zato što je on zločinac, a ne zato što je to uslov EU, ocenio je danas lider LSV Nenad Čanak gostujući na TV B92. Kako je naveo, sada je veoma bitno pronaći čitavu mreža saradnika, jer ne veruje da se Mladić krio sam.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook