LSV pita Anu Brnabić zašto građani Vojvodine još nemaju ispravnu pijaću vodu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 26. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV pita Anu Brnabić zašto građani Vojvodine još nemaju ispravnu pijaću vodu

Novi Sad, 26. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje mandatarki za novi sastav Vlade Srbije i dosadašnjoj premijerki Ani Brnabić zašto još nije rešen problem ispravne pijaće vode u Vojvodini.

LSV

Podsećamo mandatarku Brnabić da preko 700.000 građana Vojvodine i dalje nema ispravnu pijaću vodu, a da je ona lično niz puta, pre svega u Zrenjaninu, obećavala brzo rešavanje problema.

Vode i dalje nema, nema je ni na vidiku, a građani troše desetine miliona dinara za kupovinu flaširane vide.

Premijerka Brnabić mora da objasni zašto su muzičke fontane u Beogradu bitnije od ispravne pijaće vode u Kikindi, Adi, Senti, Kuli, Zrenjaninu ili Baču i zašto se još nije pristupilo realizaciji projekta izgradnje regionalnih vodovoda, kako je to predviđeno Strategijom za upravljanje vodama Republike Srbije.

Mirća Lelea
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina dobija saveznika u Beogradu

NOVI SAD - Komentarišući nacrt zakona o glavnom gradu, na osnovu kojeg bi republika trebalo da Beogradu ustupi tridesetak nadležnosti, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da će zahtevi za povećanje nadležnosti grada Beograda u značajnoj meri doprineti stabilizaciji autonomije Vojvodine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

NOVI SAD/ADAŠEVCI - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević i pokrajinska poslanica Marija Radojčić prisustvovale su danas obeležavanju 66. godišnjice proboja Sremskog fronta i položile venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Izjave | Ponedeljak, 11. 04. 2011. | Komentara: 0

Liga ima podršku za zakone o imovini i prihodima

BEOGRAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, istakla je za list Danas da LSV za usvajanje Zakona o vraćanju imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama i zakona o finansiranu pokrajine i lokalnih samouprava dobila podršku premijera Mirka Cvetkovića, ali i najveće partije vladajuće koalicije - Demokratske stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook