LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 28. 09. 2017. | Komentara: 0

LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

Novi Sad, 28. septembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava akciju medijskih kuća, novinarki i novinara, drugih organizacija, pojedinki i pojedinaca „Stop medijskom mraku!“, kojom se skreće pažnja javnosti na teško stanje u nezavisnim medijima, stalne političke i ekonomske pritiske, kao i sve češće napade na novinare.

LSV

Iole zdravo, a kamoli demokratsko, razvijeno društvo je nezamislivo bez nezavisnih medija. A mi smo danas svedoci da je njih sve manje, da su novinari sve češće izloženi otvorenim pretnjama, uvredama i zastrašivanju, kao i da u Srbiji dominiraju tabloidi koji iz dana u dan gaze novinarski kodeks i vređaju ljudsko dostojanstvo.

Novinarskoj profesiji neophodno je obezbediti slobodu i uslove za nesmetan rad. I to mora biti zadatak svih nas.


mr Maja Sedlarević,
članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 30. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Za solidarnost i bolji položaj radnika u društvu

Ovim putem želim da čestitam svim građankama i građanima Srbije Međunarodni praznik rada, Prvi maj. Nažalost, puno razloga za čestitke, osim ovog formalnog, nema. 
Saopštenja | Petak, 28. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini nema nikakvog separatizma.
Saopštenja | Subota, 22. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Poručujemo Milici, Bošku, Milošu i sličnima da se okanu Vojvodine i ne brane je kao što su branili Kosovo

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje ekstremnim desničarima, koji su za danas najavili miting na kom bi da štite Vojvodinu od Vojvođana, da ni ne pomišljaju da brane Vojvodinu kao što su branili Kosovo ili neke druge krajeve bivše Jugoslavije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook