LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 13. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

Zrenjanin, 13. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja akciju nadležnih državnih organa u kojoj su uhapšeni osumnjičeni za malverzacije u vezi izgradnje Postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu.

LSV

Ova akcija je morala uslediti mnogo ranije, jer je jasno da je čitav postupak izgradnje ovog postrojenja prepun nezakonitih i kriminalnih radnji.

Građani Zrenjanina očekuju da se utvrdi krivična odgovornost svih koji su umešani u protivzakonite radnje.

Ništa manje bitno je i utvrđivanje političke odgovornosti svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka vezanih za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje vode.

LSV poziva lokalnu vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Čedomir Janjićem, da zakaže sednicu Skupštine grada i da na njoj, pred odbornicima, kolektivno podnesu ostavke.

Predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin 
Bojan Kostreš



Događaji | Utorak, 18. 09. 2012. | Komentara: 0

Velik uspeh vojvođanskih sportista

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu upriličila je juče svečani prijem u Vladi AP Vojvodine povodom velikog uspeha koji su postigli vojvođanski sportisti predstavljajući Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Londonu.
Izjave | Subota, 15. 09. 2012. | Komentara: 1

Ostajem odbornica u Skupštini grada

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine do poslednjeg momenta je podržavala i pokušavala da sačuva demokratski izabranu vlast u Novom Sadu, ali je ona ipak smenjena od strane koalicije u kojoj su se, između ostalih, našli odbornici lažne romske i lažne vlaške partije, te Srpskog pokreta obnove koji su odbegli sa liste LSV, istakla je danas Aleksandra Jerkov.
Izjave | Petak, 14. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Zašto policija nije reagovala u novosadskoj skupštini?

NOVI SAD - Bivša predsednica Skupštine grada Novog Sada i narodna poslanica LSV u republičkom parlamentu Aleksandra Jerkov, izjavila je gostujući u emisiji Politbiro, RTV Vojvodine, da će od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića zahtevati odgovor, zbog čega policija nije reagovala na njen poziv da udalji nepoznate ljude koji su neovlašćeno ušli na skupštinsko zasedanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook