LSV poziva DS da izađe iz vlasti i da u Novom Bečeju naprave koaliciju za smenu SNS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 31. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV poziva DS da izađe iz vlasti i da u Novom Bečeju naprave koaliciju za smenu SNS

Novi Bečej, 31. mart 2019 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej pozivaju predstavnike Demokratske stranke da izađu iz vlasti  i zajedno sa njima naprave anti – SNS koaliciju.

LSV

Posle višegodišnjeg odbijanja da priznaju da su sa naprednjacima napravili koaliciju, u direktnom prenosu na nacionalnoj televizji Pink smenjeni predsednik SO Novi Bečej Mirjan Jakšić, razočarani član SNS-a, je predsednika Aleksandra Vučića pitao da li zna da su SNS i DS u koaliciji na vlasti u Novom Bečeju.

Pitanje je usledilo nakon toga što je Vučić, tokom posete Novom Bečeju, u okviru kampanje Budućnost Srbije, po ko zna koji put pominjao aferu „Heterlend“ za koju optužuju predstavnike Demokratske stranke.

Zbog ukazivanja na neprincipijelnost i lokalne malverzacije svojih stranačkih kolega Jakšić je nedavno izbačen iz Srpske napredne stranke.

Liga socijaldemokrata vojvodine zato predlaže predstavnicima Demokratske stranke  da iskoriste priliku da dokažu svoje tvrdnje da nisu u vlasti sa SNS i zajedno sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine i nezavisnim odbornicima u Skupštini opštine Novi Bečej smene naprednjake.

 

Saša Šućurović
Predsednik Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2024. | Komentara: 0

Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOÐANI zahteva ostavku ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Ðurđević Stamenkovski zbog lažnog predstavljanja formalnog obrazovanja.
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Obeležena 308. godišnjica Petrovaradinske bitke

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Maja Mrnuštik prisustvovala je danas obeležavanju 308. godišnjice Petrovaradinske bitke, u kojoj je saveznička vojska, pod vođstvom princa Eugena Savojskog, porazila Osmanlije i sprečila njihovo napredovanje u Evropu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook