LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Petak, 13. 11. 2015. | Komentara: 0

LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

Novi Sad, 14. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine ovog vikenda prikuplja potpise za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine.

LSV

Podsetimo, Liga socijaldemokrata Vojvodine prikuplja 100 hiljada potpisa  s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta.  

Inicijativom se takođe zahteva i da država zaštiti ovdašnje poljoprivrednike i prilikom izdavanja državnog zemljišta u dugoročni zakup, bilo da je reč o strancima ili domaćim tajkunima.

Detaljan spisak lokacija na kojima će građani i građanke ovog vikenda moći da potpišu inicijativu LSV u vojvođanskim gradovima i opštinama pročitajte u posebnom dokumentu.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 21. 11. 2014. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Novi Sad pisao ministru policije da otvori Policijsku stanicu na Novom naselju

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad uputio je pismo ministru unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojši Stefanoviću sa zahtevom da u prostoru koji je Grad Novi Sad još pre tri i po godine ustupio MUP-u konačno bude otvorena policijska stanica.
Izjave | Četvrtak, 20. 11. 2014. | Komentara: 0

Sedlarević: Sunovratni pad Vojvodine

NOVI SAD - Ljudi u Vojvodini, duboko verujem, njen su najvredniji i najbolji resurs. Život građanki i građana u Vojvodini veoma je loš i, podaci pokazuju, sve gori i gori – kaže poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević.
Izjave | Četvrtak, 20. 11. 2014. | Komentara: 0

Očekujemo brze odgovore od SVM

NOVI SAD – List Danas piše da koalicioni partneri u Vladi AP Vojvodine DS, LSV i SVM još nisu razgovarali o svojim odnosima iako je od izostanka podrške SVM rekonstrukciji pokrajinske vlade prošlo više od dve nedelje. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook