LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci verifikovani su mandati odbornicima i izabrani skupštinski organi čime je okončan proces konstituisanja vlasti u ovoj opštini.

LSV

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Sremski Karlovci na lokalnim izborima održanim 6. maja osvojio je dva odbornička mesta i dobio priliku da prvi put participira u vlasti.

Karlovačkim ligašima dodeljeno je mesto zamenika predsednika Skupštine opštine, mesto u Administrativno-mandatnoj komisiji, kao i jedan član Opštinskog veća. Predsednica OO LSV Ivana Mecing, nakon što je proglašena za zamenicu predsednika Skupštine opštine, izjavila je da je ovo istorijski uspeh Lige u Sremskim Karlovcima i zahvalila se građanima na podršci.

Posebno je istakla nameru stranke da se oduži glasačima na taj način što će se zalagati za ostvarivanje plana i programa u naredne četiri godine, a to je: bolji položaj poljoprivrednika, ulaganje u sport, osnivanje i jačanje malih i srednjih preduzeća, osvrćući se na podatak da je u karlovačkoj opštini veoma visok procenat nezaposlenosti i da većina građana ostvaruje egzistenciju u Novom Sadu.

(BILSV, 31.05.2012.)



Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Skup o zaštiti životne sredine u NNŠ

NOVI SAD - U organizaciji Novosadske novinarske škole, uz finansijsku podršku nemačke Friedrich Ebert fondacije, danas je održan okrugli sto na temu zaštite životne sredine u kojem su učestvovale predstavnice parlamentarnih političkih stranaka u Srbiji.
Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Defibrilator i na Limanskoj pijaci

NOVI SAD - Defibrilator, aparat za pružanje pomoći prilikom prestanka rada srčanog mišića, postavljen je i na Limanskoj pijaci, a od 2009. godine do danas, to je šesti ovakav aparata postavljen širom Novog Sada, na najprometnijim gradskim mestima. Promociji defibrilatora na pijaci prisustvovali su predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, direktor JKP "Tržnice" Dušan Bajić i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Nenad Aracki.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Beskompromisno ćemo se boriti za Novi Sad

NOVI SAD - Kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da građanima ne želi bilo šta da obećava, jer se podrazumeva da gradonačenik dovodi investiture, obezbeđuje nova radna mesta za Novosađane, radi na povećanju bezbednosti građana i otvaranju novih škola, predškolskih ustanova i dečjih igrališta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook