LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci verifikovani su mandati odbornicima i izabrani skupštinski organi čime je okončan proces konstituisanja vlasti u ovoj opštini.

LSV

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Sremski Karlovci na lokalnim izborima održanim 6. maja osvojio je dva odbornička mesta i dobio priliku da prvi put participira u vlasti.

Karlovačkim ligašima dodeljeno je mesto zamenika predsednika Skupštine opštine, mesto u Administrativno-mandatnoj komisiji, kao i jedan član Opštinskog veća. Predsednica OO LSV Ivana Mecing, nakon što je proglašena za zamenicu predsednika Skupštine opštine, izjavila je da je ovo istorijski uspeh Lige u Sremskim Karlovcima i zahvalila se građanima na podršci.

Posebno je istakla nameru stranke da se oduži glasačima na taj način što će se zalagati za ostvarivanje plana i programa u naredne četiri godine, a to je: bolji položaj poljoprivrednika, ulaganje u sport, osnivanje i jačanje malih i srednjih preduzeća, osvrćući se na podatak da je u karlovačkoj opštini veoma visok procenat nezaposlenosti i da većina građana ostvaruje egzistenciju u Novom Sadu.

(BILSV, 31.05.2012.)



Događaji | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

Prvi priključci za kanalizaciju u Kaću

KAĆ - Prvo domaćinstvo u Kaću povezano je na kanalizaciju, čime je i zvanično, nakon trogodišnjih radova, počelo priključenje kuća na novoizgrađenu sekundarnu kanalizacionu mrežu u ovom naselju.
Iz medija | Četvrtak, 17. 11. 2011. | Komentara: 0

Sprečiti SNS da ima premijera

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da se priključi pokretu Preokret. Kako za Kurir kaže zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, ključna stvar koja Ligu opredeljuje da se ipak veže za DS je trenutni odnos snaga u Srbiji.
Omladina LSV | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

LSVO obeležio Dan tolerancije u Kikindi

KIKINDA - Povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije, Gradski odbor Omladine LSV Kikinda organizovao je  danas uličnu akciju sa ciljem podizanja svesti javnosti, naročito mladih, o postojanju diskriminacije na svim nivoima, ali i njihovoj ličnoj ulozi u borbi protiv mržnje i predrasuda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook