LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Sreda, 12. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

ŽABALJ – Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj nastavio je akciju „Mi želimo da čujemo vas“ u kojoj građanke imaju priliku da postave pitanje ili iznesu svoja zapažanja.

LSV

Aktivisti i aktivistkinje žabaljskog Foruma žena su u nedelju, 10. marta bili na pijaci u Žablju, gde su razgovarali sa sugrađankama i delili im cveće i flajere. Putem anonimne ankete, građanke su svoja pitanja, probleme, želje i sugestije ubacivale u sanduče, a Forum žena će na jednom od narednih sednica razmatrati sve na šta su im sugrađanke ukazale.

U razgovoru sa sugrađankama, predsednica Radne grupe FŽ OO LSV Žabalj Miholjka Matić istakla je da se LSV bori za veću i glasniju ulogu žena, više prava i poštovanje potreba.

- Poruka sugrađankama je da glasaju za one koji su slušali potrebe žena i radili na rešavanju tih problema, tako da sve izabrane poslanice u Narodnoj skupštini nakon 16. marta budu predstavnice svih žena – istakla je Matićeva.

(BILSV, 12.03.2014)



Izjave | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Uskoro rasprava o obeštećenju Vojvodine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine povukla je danas svoju inicijativu da se na dnevnom redu tekućeg zasedanja Skupštine AP Vojvodine nađe „Informacija o potrebi obeštećenja AP Vojvodine po osnovu ulaganja građanja Vojvodine u izgradnju Naftagasa, sa predlogom zaključaka“.
Saopštenja | Četvrtak, 20. 09. 2012. | Komentara: 0

Izmene Zakona o budžetskom sistemu protivne Ustavu

NOVI SAD, 20. septembar – Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražili su od Vlade Republike Srbije da iz skupštinske procedure povuče Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o budžetskom sistemu, zbog toga što je on protivan Ustavu.
Događaji | Sreda, 19. 09. 2012. | Komentara: 0

Potpisan Protokol o saradnji sa regionom Umbrija u Italiji

NOVI SAD – Pokrajinska vlada uvek će podržavati dobre i kvalitetne projekte, kao i  Protokole o saradnji, koji se zasnivaju na jačanju stručnih kapaciteta, poznavanju vrednosti nasleđa, razvoju muzejske saradnje između Vojvodine i Italije, rekao je nakon današnjeg potpisivnja Protokola o saradnji sa regijom Umbirja u Italiji potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook