LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Sreda, 12. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

ŽABALJ – Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj nastavio je akciju „Mi želimo da čujemo vas“ u kojoj građanke imaju priliku da postave pitanje ili iznesu svoja zapažanja.

LSV

Aktivisti i aktivistkinje žabaljskog Foruma žena su u nedelju, 10. marta bili na pijaci u Žablju, gde su razgovarali sa sugrađankama i delili im cveće i flajere. Putem anonimne ankete, građanke su svoja pitanja, probleme, želje i sugestije ubacivale u sanduče, a Forum žena će na jednom od narednih sednica razmatrati sve na šta su im sugrađanke ukazale.

U razgovoru sa sugrađankama, predsednica Radne grupe FŽ OO LSV Žabalj Miholjka Matić istakla je da se LSV bori za veću i glasniju ulogu žena, više prava i poštovanje potreba.

- Poruka sugrađankama je da glasaju za one koji su slušali potrebe žena i radili na rešavanju tih problema, tako da sve izabrane poslanice u Narodnoj skupštini nakon 16. marta budu predstavnice svih žena – istakla je Matićeva.

(BILSV, 12.03.2014)



Izjave | Petak, 27. 07. 2012. | Komentara: 0

Centralizacija vodi do militarizacije društva

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je juče da Srbija već dugi niz godina ima tendenciju centralizacije svega, pa i političkih funkcija.
Izjave | Petak, 27. 07. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Promena vlasti u Novom Sadu jedino silom

NOVI SAD - Građani Novog Sada su na izborima 6. maja jasno rekli koje stranke treba da vode grad u narednom periodu i svaka druga kompozicija vlasti, svako prekomponovanje, rekonstrukcija ili promena vladajuće koalicije, bila bi direktno kršenje izborne volje građana Novog Sada, izjavila je danas predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Govori | Četvrtak, 26. 07. 2012. | Komentara: 0

Govor Nenada Čanka nakon ekspozea mandatara

Stenogram govora lidera LSV i narodnog poslanika Nenada Čanka:
- Stara je istina da svako ima pravo na šansu. I ja zaista mislim da je to tačno. Ova vlada bi po tom osnovu sigurno morala imati pravo na šansu. Ali, ako vidimo malo bolje, ko treba da čini ovu vladu, imam utisak da su mnogi u njoj svoju šansu već imali. A neki i po više puta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook