LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Sreda, 12. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV se bori za veću i glasniju ulogu žena

ŽABALJ – Forum žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj nastavio je akciju „Mi želimo da čujemo vas“ u kojoj građanke imaju priliku da postave pitanje ili iznesu svoja zapažanja.

LSV

Aktivisti i aktivistkinje žabaljskog Foruma žena su u nedelju, 10. marta bili na pijaci u Žablju, gde su razgovarali sa sugrađankama i delili im cveće i flajere. Putem anonimne ankete, građanke su svoja pitanja, probleme, želje i sugestije ubacivale u sanduče, a Forum žena će na jednom od narednih sednica razmatrati sve na šta su im sugrađanke ukazale.

U razgovoru sa sugrađankama, predsednica Radne grupe FŽ OO LSV Žabalj Miholjka Matić istakla je da se LSV bori za veću i glasniju ulogu žena, više prava i poštovanje potreba.

- Poruka sugrađankama je da glasaju za one koji su slušali potrebe žena i radili na rešavanju tih problema, tako da sve izabrane poslanice u Narodnoj skupštini nakon 16. marta budu predstavnice svih žena – istakla je Matićeva.

(BILSV, 12.03.2014)



Izjave | Četvrtak, 16. 02. 2012. | Komentara: 0

Irinej nastavlja da zloupotrebljava mantiju

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović optužio je danas bačkog episkopa Irineja Bulovića da "zloupotrebljava crkvenu mantiju". Jovanović je to rekao povodom Irinejove izjave da je LSV "zloglasna vojvođanerska liga".
Omladina LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan zaljubljenih

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad oragnizovao je uličnu akciju kojom je obeležio 14. februar, Dan zaljubljenih.
Odbori LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obezbediti bolje uslove za poljoprivrednike

ZRENJANIN - Predsednik Odbora za poljoprivredu Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća grada Zrenjanina, zadužen za resor poljoprivrede Petar Mihajlov, na današnjoj konferenciji za novinare pričao o mogućim problemima u  subvencionisanju ratarske proizvodnje za ekonomsku 2012. godinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook