LSV se oštro protivi Šešeljevom planu za destabilizaciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 07. 02. 2018. | Komentara: 0

LSV se oštro protivi Šešeljevom planu za destabilizaciju

Novi Sad, 07. februar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro se protivi inicijativi Srpske radikalne stranke da se u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini formira Srpsko-ruski humanitarni centar.

LSV

Kao što je poznato, predstavnici radikala danas su i zvanično podneli zahtev da se na narednoj sednici Skupštine AP Vojvodine raraspravlja o njihovoj inicijativi.

Politički stavovi stranke koju predvodi Vojislav Šešelj jako su dobro poznati građanima Srbije. Od 1990. godine ta politika donosila je samo nesreću.

Inicijativa Šešeljeve stranke dolazi u danima kada je potrebno mnogo jasnije trasirati put evropskih integracija i odrediti se prema funkcionisanju famoznog Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.

Nažalost, nedovoljna odlučnost državnih organa da se suoče sa posledicama delovanja ruskog faktora u državi i van nje, za posledicu ima velike probleme za Srbiju i usporavanje procesa evropskih integracija.

Političari koji već duže od četvrt veka politikom „krvi i tla“ uništavaju čitav region uspevaju da ovakvim inicijativama dodatno destabilizuju situaciju i državu dovedu u još veće probleme.

Liga socijaldemokrata Vojvodine apeluje na sve ozbiljne političke činioce u državi i pokrajini da odbace ovu inicijativu i tako pokažu da političke ideje koje za cilj imaju destabilizaciju nemaju plodno tlo u Srbiji.


Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook