LSV traži besplatan prevoz za sve pančevačke učenike i studente

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 02. 06. 2019. | Komentara: 0

LSV traži besplatan prevoz za sve pančevačke učenike i studente

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo zatražio je od Skupštine grada Pančeva da na prvoj sledećoj sednici donese odluku o finansiranju prevoza za sve učenike i studente sa područja ovog grada.

LSV

Naime, Gradski odbor LSV Pančevo predlaže da se svim redovnim učenicima i studentima sa područja grada Pančeva od početka nove školske godine, tj. od 01. septembar 2019. godine omogući besplatan prevoz u škole i fakultete u autobusima JKP Autotransport Pančevo.

Predlažu da sredstva namenjena za prevoz idu na teret budžetske rezerve ili posebne stavke budžeta grada Pančeva.

- Razmatrajući tužnu demografsku sliku u našem društvu, pad nataliteta, iseljavanja, nezaposlenost, odlazak u stečaj mnogih privrednih subjekata na području grada, smatramo da bi donošenje ovakve odluke bio pokušaj da se smanje troškovi roditelja mladih generacija nužnih za njihovo školovanje (dosada je čest slučaj da mnoga vredna i pametna deca, zbog visokih cena prevoza, nisu u mogućnosti da nastave školovanje i svoju budućnost traže kao nekvalifikovana radna snaga van naše zemlje) – navedeno je u predlogu LSV koji je dostavljen pančevačkoj Skuštini. 
(SzILSV, 02.06.2019)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook