LSV traži povlačenje odluke o povećanju cena komunalih usluga u Subotici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 11. 2018. | Komentara: 0

LSV traži povlačenje odluke o povećanju cena komunalih usluga u Subotici

Subotica, 05. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka subotičkog Gradskog veća, kojom se odobrava povećanje cena usluga JP „Subotica trans“, JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JKP „Subotička toplana“, veliki udar na kućne budžete građanki i građana Subotice.

LSV

Drugi grad po veličini u Vojvodini je nakada bio privredni gigant. Nažalost, podaci Statističkog zavoda Srbije jasno ukazuju ne veoma loš trend. Subotica je već godinama unazad ispod republičkog proseka po prosečnim zaradama zaposlenih.

Subotičanka i Subotičanin mesečno zarade 6 odsto manje od proseka u Republici Srbiji.

Zbog devastirane privrede mnogi građani Subotice i okolnih naselja posao su potražili u zemljama Evropske unije, ali i Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Veoma daleko od Subotice!

Nisu li o svemu tome trebale da vode računa gradske vlasti kada su odobravane nove cene komunalnih usluga?

LSV traži od subotičkih vlasti održavanje nove sednice Gradskog veća i povlačenje odobrenja na nove cene!

Građani Subotice zaslužuju mnogo odgovorniju vlast!

Predsednik Izvršnog odbora
Gradskog odbora LSV Subotica
Branko Tot



Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Gradonačelnik Pančeva nema legitimitet

NOVI SAD – Šef odborničke grupe pančevačke Skupštine Miloš Veselinov istakao je juče za Radio-televiziju Vojvodine da gradonačelnik Pančeva Svetozar Gavrilović nema podršku Skupštine grada Pančeva i da njegova funkcija nema legitimitet. On je istakao da LSV kao jedino rešenje vidi raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.
Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Matić traži ravnomeran razvoj Zrenjanina

ZRENJANIN - Dobri rezultati kandidata za Savete i Nadzorne odbore u mesnim zajednicama, koje je podržala Liga socijaldemokrata Vojvodine na izborima koji su održani u nedelju, pokazali su da je inicijativa za formiranje gradskih opština naišla na podršku kod građana i građanki Zrenjanina - istakao je kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine mr Vojislav Matić na današnjoj konferenciji za novinare.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 02. 2013. | Komentara: 0

LSV traži Policijsku upravu za Vojvodinu

NOVI SAD. 04. februar – Po drugi put u pola godine Novi Sad je dočekao da se huligani vatrenim oružjem obračunavaju u blizini osnovne škole. Ovoga puta reč je o Novom naselju, kraju grada za koji LSV godinama traži više policijaca i gde je pre dve nedelje za jedno veče obijeno na desetine automobila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook