LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

Novi Sad, 13. maj 2024 – Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI nalaze se na brojnim opozicionim listama kandidata za odbornike na predstojećim izborima za skupštine opština i gradova u Vojvodini.

LSV

Proglašene su ili predate izborne liste na kojima su kandidati LSV – VOJVOĐANI u Subotici, Bačkoj Topoli, Vrbasu, Baču, Žablju, Novom Sadu, Rumi, Kikindi, Novom Bečeju, Zrenjaninu, Žitištu, Kovačici, Pančevu, Vršcu.

LSV – VOJVOĐANI i njeni kandidati učiniće sve da se u gradovima i opštinama Vojvodine pobedi nesposobna i bahata vlast Srpske napredne stranke i da se, najzad, omogući bolji život građana i rešavanje brojnih nagomilanih problema.




Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook