LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 

LSV

Mrnuštik kaže da bi udruživanje opozicije bio ispravan potez, ali da se ligaši spremaju i za samostalni izlazak.

– Što se tiče koalicija, videćemo šta će biti kada izbori budu raspisani. Samostalnim izlaskom možemo da postignemo rezultat koji bismo smatrali zadovoljavajućim za ovu fazu oporavka stranke, a to je da budemo iznad cenzusa. Na taj način bismo mogli da doprinesemo promeni aktuelne vlasti u gradu. Takođe, razmišljamo i o kandidatu za gradonačelnika, videćemo da li će to biti neko iz stranke ili ćemo kandidovati osobu izvan stranke, a u čiji pozitivan učinak verujemo. Ponavljam, potpuno smo otvoreni za razgovore sa drugim političkim akterima u gradu o udruživanju u jednu ili dve kolone kako bismo promenili naprednjačku vlasti – dodaje Mrnuštik.


(SzILSV-Vojvođаni, 16.4.2024)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook