LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

Novi Sad, 13. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da pod hitno promeni profesiju, jer mu ovaj ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

LSV

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostajan funkcije koju obavlja.

U jučerašnjem nastupu na televiziji „Prva“, Vesić je na pitanje voditelja emisije o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta, te da će železnički ubrzo biti rekonstruisan, a na drumskom će rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine.

Vesić je voditelja čak i ispravljao i uveravao u svoju tvrdnju.

Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju.

Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo bi smešno da, zapravo, nije tužno i jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- VOJVOĐANI



Iz medija | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

U LSV stasala generacija iskusnih političara koji imaju ideje i energiju

Opšti izbori će biti 2024. godine i Liga socijaldemokrata Vojvodine na njih mora izaći spremna, jaka i reorganizovana. Lično, mislim da sam posle 32 godine postao teret stranci jer su me sve vlasti i opozicije združeno pljuvale i to je kod jednog broja građana ostavilo neki trajni utisak. Ovo u interjuu za „Blic nedelje“ kaže Nenad Čanak, predsednik LSV.
Saopštenja | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

Vojvođani prvi put znatno ispod državnog proseka zarada, a Mirović maše velikim investicijama

Ironična je izjava Igora Mirovića da će ovo biti godina velikih investicija u Vojvodini, ako je poznato da je prosečna zarada za jun 72.900 dinara, a u Vojvodini tek 69.200, znači 3.700 dinara ispod proseka države.
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook