LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

Novi Sad, 13. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da pod hitno promeni profesiju, jer mu ovaj ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

LSV

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostajan funkcije koju obavlja.

U jučerašnjem nastupu na televiziji „Prva“, Vesić je na pitanje voditelja emisije o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta, te da će železnički ubrzo biti rekonstruisan, a na drumskom će rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine.

Vesić je voditelja čak i ispravljao i uveravao u svoju tvrdnju.

Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju.

Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo bi smešno da, zapravo, nije tužno i jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- VOJVOĐANI



Saopštenja | Četvrtak, 01. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV zahteva odgovore od direktora Naftne industrije Srbije

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, koju je predvodio mr Mlađen Malešević, član Saveta za budžet i finasnije LSV, predala je danas pismo kojim od direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva zahteva održavanje sastanka u narednih petnaest dana. U delegaciji su, između ostalih, bili i poslanici LSV u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine.
Izjave | Četvrtak, 01. 09. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbija je praktično priznala Republiku Kosovo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je priznavanjem kosovskih ličnih dokumenata Srbija praktično priznala Republiku Kosovo i njen suštinski suverenitet nad tom teritorijom. 
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2022. | Komentara: 0

LSV: Simpatije prema Rusiji ne mogu biti opravdanje za najnižu rudnu rentu dok je profit NIS-a 200%

U odnosu na prvu polovinu prošle godine kompanija NIS, u većinskom vlasništvu ruske kompanije Gaspromnjeft, ostvarila je profit 198%, pa Liga socijademokrata Vojvodine pita da li će konačno rukovodstvo naše države zahtevati raskid Energetskog sporazuma, po kojem za eksploataciju naših naftnih izvora Rusi plaćaju mizernih 3% rudne rente.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook