LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

Novi Sad, 13. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da pod hitno promeni profesiju, jer mu ovaj ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

LSV

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostajan funkcije koju obavlja.

U jučerašnjem nastupu na televiziji „Prva“, Vesić je na pitanje voditelja emisije o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta, te da će železnički ubrzo biti rekonstruisan, a na drumskom će rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine.

Vesić je voditelja čak i ispravljao i uveravao u svoju tvrdnju.

Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju.

Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo bi smešno da, zapravo, nije tužno i jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- VOJVOĐANI



Izjave | Utorak, 11. 05. 2021. | Komentara: 0

Evropska unija je antiratni projekat

Evropska ideja je jedna velika antiratna ideja koju su pokušali da ostvare naši preci. Koliko su uspeli u tome to je sada diskutabilno, koliko je ona uspela da nešto napravi od Evrope je, takođe, diskutabilno, osim činjenice je da na tlu Evorpe ovo najduži mir koji je trajao između, recimo, Francuske i Nemačke. Osim nesreće koju smo imali na teritoriji bivše Jugoslavije, izjavio je Nenad Čanak.
Saopštenja | Nedelja, 09. 05. 2021. | Komentara: 0

Nulta tolerancija prema fašistima i njihovim idejama

Iz godine u godinu obeležavamo Dan pobede nad fašizmom, ali nam se pred očima ponovo javljaju novi oblici ideologije koja je pre samo osam decenija u smrt odvela desetine miliona ljudi. Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje ne pogubnost zatvaranja očiju pred širenjem fašističkih ideja.
Izjave | Subota, 08. 05. 2021. | Komentara: 0

Papuga: Većina nacionalnih saveta duboko politizovana

Funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga ističe da je većina nacionalnih saveta duboko politizovana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook