LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Kikinda, 29. jun 2024 - Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.

LSV

Naprednjaci, očito je, smatraju da su oni vlasnici svih javnih prostora u državi, te da imaju svojevrsni „patriometar“ kojim mere nečiji patriotizam.

Ne možemo da sprečimo da budete zarobljenici ideologije nacionalizma, ali možemo da se borimo za to da nikada više ne budete u prilici da bilo kome nešto zabranjujete.

Građani vas se ne boje! 

Festival je sinoć održan u Kikindi i to je velika pobeda našeg grada, njegovih građana i učesnika festivala.

Nema predaje!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Kikinda 




Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.
Saopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook