LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Subotica, 31. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.

LSV

Poslednjih nedelja učestali su koncerti ovog šovinističkog pevača. Posle koncerta u školi u Novom Žedniku, za 8. septembar najavljen je i „kulturno-umetnički“ program u Subotici u kom je glavna zvezda pomenuti šovinista.

Pastor bi morao da objasni kakve veze sa kulturom i umetnošću ima šovinističko urlikanje o ratovima i ratnim zločincima.

Da li će on sedeti ili stajati u prvom redu na koncertu i pevušiti pesme u kojima dominiraju reči mržnje?

Subotica je oduvek bio grad svih njenih građana.

Nažalost, vlast Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara naš grad pretvara u mesto u kom dominiraju šovinizam, mržnja i podele.


Robert Damjanović Čokić
Odbornik LSV-Vojvođani u Skupštini grada Subotice




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook