LSV-VOJVOĐANI: Košarkašu Boriši Simaniću pod hitno dodeliti nacionalnu penziju!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Košarkašu Boriši Simaniću pod hitno dodeliti nacionalnu penziju!

Novi Sad, 4. septembar 2023 - Nakon uznemirujućih vesti iz Manile sa Svetskog prvenstva u košarci, zbog teške povrede Boriše Simanića, LSV - Vojvođani poziva nacionalni košarkaški savez i nadležno Ministarstvo sporta i omladine da reaguju i pokrenu proceduru dodele sportske nacionalne penzije našem reprezentativcu. 

LSV

U situaciji kada mnogi sportisti otkazuju nastupe za nacionalni tim, odgovorno je i ljudski da nadležni sportski i državni organi reaguju u slučaju kada profesionalni sportista zadobije povredu sa trajnim invaliditetom nastupajući za reprezentaciju svoje zemlje. 

Na taj način država će pokazati brigu i odgovornost prema svakom sportisti koji državni grb stavi ispred ličnih interesa i profesionalne karijere.


Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani




Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.
Saopštenja | Subota, 31. 08. 2024. | Komentara: 0

Prosvetni radnici da dobiju status službenog lica

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u potpunosti podržava zahteve sindikata prosvetnih radnika koji su ponovo zatražili da se i njima prizna status službenog lica.
Saopštenja | Četvrtak, 29. 08. 2024. | Komentara: 0

Čudno je što premijeru Vučeviću ne smeta bista ratnog zločinca Hortija u parlamentu Mađarske

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI pita premijera Miloša Vučevića hoće li njegov kabinet uputiti zahtev Mađarskoj da se ukloni bista ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je tačno pre dve godine postavljena u zgradi mađarskog parlamenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook