LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

Novi Sad, 30. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poručuje Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz.

LSV

Šešelj i njegovi sledbenici nikada nisu doneli ništa dobro građanima Vojvodine, tako da je borba protiv njihovih zlih i naopakih političkih ideja zadatak svakog dobronamernog građanina.

Zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine ćemo odbraniti od ovih neodgovornih politikanata, ali predstoji nam mnogo teži zadatatak.

Borba za decentralizovanu Srbiju u kojoj je položaj Vojvodine mnogo bolji i u kojoj će ona moći na uspešniji način sa rešava problem ispravne pijaće vode, slabe pošumljenosti, zagađenja vazduha, odlaska mladih, praznih sela, niskih subvenzija za paore, malih zarada zaposlenih, loše saobraćajne infrastukture.

Saša Šućurović
predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine



Izjave | Ponedeljak, 27. 06. 2011. | Komentara: 0

Elektronski sistem u Skupštini grada Novog Sada

NOVI SAD - Novi sistem elektronskog glasanja i elektronskog vođenja sednica Skupštine grada predstavljen je danas novinarima u Velikoj sali gradskog parlamenta, a predsednik novosadske Skupštine Aleksandar Jovanović ocenio je uvođenje ovakvog sistema kao dobru stvar za lokalni parlament.
Iz medija | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Svojina Vojvodine - veliki politički problem

NOVI SAD - Izrada zakona o javnoj svojini privedena je kraju i taj akt bi pred poslanicima mogao da se nađe pre letnje pauze u radu Skupštine Srbije - izjavio je Bojan Kostreš predsednik radne grupe Vlade Srbije koja radi na tekstu tog zakona.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Čim pomenem vojvođanske pare počnu napadi

NOVI SAD - Kada ja kažem, dobro, kako bi bilo da se vrate malo pare AP Vojvodini, njena imovina i tako dalje, onda počinju napadi. To je vele protivustavno. A jel u skladu sa Ustavom da državna preduzeća imaju svoju slavu " upitao je sinoć u emisji Problem na RTV Studio B, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook