LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 02. 2014. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Čedi želimo da nekada ima bar jednog odbornika

ZRENJANIN, 22. februar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja još jedan dolazak Čedomira Jovanovića u Zrenjanin i Vojvodinu, između poseta Himalajima i drugim ekskluzivnim destinacijama.

LSVPred svake izbore, Čedomir Jovanović dolazi da poruči kako mu trebaju glasovi i da nas uči šta je autonomija Vojvodine i kako se za nju treba boriti.

Na taj način mu je redovno uspevalo da nijednom ne pređe cenzus u Zrenjaninu, jer nama ne trebaju vatreni govori proroka iz Beograda, nego ljudi koji će se iz Vojvodine boriti za vojvođanske interese.

Posebne pozdrave mu šalje 11 odbornika i odbornica naše odborničke grupe u Zrenjaninu, kao i pet pokrajinskih poslanika iz Zrenjanina sa željom da nekada i LDP ima barem jednog odbornika ili poslanika.

Mada, s obzirom na odnos prema Zrenjaninu i Vojvodini koji ima nakon svakih izbora, on bi i tog jednog odbornika zaboravio.

Gradski odbor LSV
Zrenjanin



Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninci organizovali akciju povodom Dana pobede nad fašizmom

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je akciju povodom obeležavanja 9. maja, Dana pobede nad fašizmom i Dana Evrope. Aktivistkinje i aktivisti skrenuli su pažnju da fašizam danas možemo da prepoznamo kroz učestale pojave diskriminacije, u manifestacijama punim nasilja i mržnje, kao i kroz slučajeve progona i rasizma.
Izjave | Subota, 07. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: LSV neće podržati zakon o Dvorskom kompleksu

NOVI SAD - Karađorđevići i Dedinje podelili su vladajuću koaliciju u kojoj su brojni protiv toga da nekadašnji kraljevski dvor bude besplatno dat na koriščenje princu Aleksandru i njegovoj porodici, kako to piše u Predlogu zakona o Dvorskom kompleksu, javlja Nacionalni građanski. Portparloka Lige socijaldemoktrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, kaže za taj list da s obzirom da Srbija nije monarhija, LSV neće podržati ovaj zakon.
Omladina LSV | Petak, 06. 05. 2011. | Komentara: 0

1000 balona povodom Dana pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u nedelju 8. maja Dan pobede nad fašizmom puštanjem 1000 balona u centru Novog Sada. Tim povodom LSVO će najpre organizovati uličnu akciju u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 19. sa početkom u 12 časova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook