LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 28. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Novi Sad, 28. april 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini nema nikakvog separatizma.

LSV

Obradovićevi izlivi mržnje prema Vojvodini i njenim građanima su svakodnevni i to svakako ima veze sa njegovim ideološkim pozicijima. On ne samo da je protiv autonomije Vojvodine, on želi da poništi Vojvodinu.

Neko ko se divi nacističkom kvislingu Dimitriju Ljotiću svakako ne može da razume Vojvodinu, njene građane i njenu tradiciju.

Isto tako, građani Vojvodine ne razumeju desničarske ideje Boška Obradovića, pa i pored redovnih pokušaja, partija Boška Obradovića ne uspeva ni da se približi poslaničkim klupama vojvođanskog parlamenta.

Vojvodina je sve suprotno od Boška Obradovića.

Vojvodina nikada neće biti poligon za desničarenje i ekstremizam Boška Obradovića!

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Saradnja Rijeke i Novog Sada

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u novosadskom parlamentu zamenika gradonačelnika Rijeke Miroslava Matešića i člana Gradskog veća za privredu Rijeke Andriju Vitezića i sa njima razgovarao o budućoj saradnji dva grada.
Odbori LSV | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Pružiti stručnu i finansijsku pomoć malim i srednjim preduzećima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu, preduzetništvo i međugraničnu saradnju GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da veliki privredni subjekti u gradu Zrenjaninu i regionu ne rade usled loše privatizacije, svetske ekonomske krize i drugih faktora koji su doveli do prestanka proizvodnje.
Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Uskoro prvobitna verzija zakona o finasiranju i imovini

NOVI SAD - Na spisku propisa koji su u suprotnosti sa Ustavom nalazi se čak 30 zakona, a rok za njihovo usaglašavanje sa najvišim pravnim aktom istekao je još krajem 2008. godine, pišu Večernje novosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook