LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 28. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Boško Obradović vređa Vojvodinu i njene građane

Novi Sad, 28. april 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću da u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini nema nikakvog separatizma.

LSV

Obradovićevi izlivi mržnje prema Vojvodini i njenim građanima su svakodnevni i to svakako ima veze sa njegovim ideološkim pozicijima. On ne samo da je protiv autonomije Vojvodine, on želi da poništi Vojvodinu.

Neko ko se divi nacističkom kvislingu Dimitriju Ljotiću svakako ne može da razume Vojvodinu, njene građane i njenu tradiciju.

Isto tako, građani Vojvodine ne razumeju desničarske ideje Boška Obradovića, pa i pored redovnih pokušaja, partija Boška Obradovića ne uspeva ni da se približi poslaničkim klupama vojvođanskog parlamenta.

Vojvodina je sve suprotno od Boška Obradovića.

Vojvodina nikada neće biti poligon za desničarenje i ekstremizam Boška Obradovića!

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Očekujem veća ovlašćenja Vlade Vojvodine u Elektrovojvodini

NOVI BEČEJ - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da očekuje da će nova zakonska rešenja koja su u pripremi omogućiti veći uticaj pokrajinske vlade u javnom preduzeću Elektrovojvodina.
Iz medija | Sreda, 27. 04. 2011. | Komentara: 0

Do imovine i prihoda i teško i bolno

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da su procesi definisanja autonomije Vojvodine, kao i koraci koji su preduzeti u prvacu vraćanja imovine i prihoda Pokrajini i lokalnim samoupravama Srbiji neophodni, ali da se sporo odvijaju jer su "bolni i teški".
Odbori LSV | Utorak, 26. 04. 2011. | Komentara: 0

Nedeljkov: Vratiti imovinu Zrenjaninu

ZRENJANIN - Od grada koji je pre dve decenije bio jedna od najprosperitetnijih sredina u nekadašnjoj Jugoslaviji i sigurno među pet gradova koji su ostvarivali najveći dohodak i najbrže se razvijali, Zrenjanin danas u državi prepoznaju po tome da je sredina u kojoj su ljudi pretrpeli veliku štetu ostajući bez posla, gde su niska primanja i nizak životni standard, što je posledica devedesetih godina " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dragan Nedeljkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook