LSV: Cisterne cure, građani zabrinuti, a vlast ćuti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Cisterne cure, građani zabrinuti, a vlast ćuti

Novi Sad, 13. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne organe da u najkraćem mogućem roku informišu javnost o uzrocima najnovijeg akcidenta, prilikom kog je u Pančevu iz cisterne iscureo amonijak.

LSV

Prilikom ovog akcidenta, u bolnicu je primljeno 20 osoba, a stanovnici desetak obližnjih kuća su evakuisani.

Ovo je već četvrti slučaj curenja opasnih materija za samo petnaestak dana. Javnost je sa pravom zabrinuta i očekuje odgovore od nadležnih organa.

Fotografisanja ministara pored prevrnutih cisterni neće pomoći.

Vreme je za konkretne akcije. Ovakvi akcidenti ne smeju sa dešavati.


Rade Maleš
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Sve zavisi od toga kako ćemo odgovarati na zahteve EU

NOVI SAD - Kada je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić rekao da možemo brže da pregovaramo od Hrvata za članstvo u EU, pretpostavljam da u to duboko veruje, jer EU i svi njeni zvaničnici ističu da Srbija ima veće administrativne kapacitete od Hrvata " izjavila je za današnju Pravdu portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.
Forum žena LSV | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas kod Riblje pijace u Novom sadu akciju "Žene mogu sve", kako bi građane podsetio na položaj žena u Novom Sadu i Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook