LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 18. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Obnoviti putnički saobraćaj na železničkoj pruzi Kikinda-Zrenjanin-Beograd

Novi Sad, 18. septembar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje nadležnima u preduzeću za železnički prevoz putnika „Srbija voz“ kada će obnoviti putnički saobraćaj na relaciji Kikinda-Zrenjanin-Beograd. Brojni građani su još pre četiri godine bili uskraćeni da koriste ovu vrstu prevoza zbog rekonstrukcije dela pruge od Zrenjanina do Pančeva. Pruga je rekonstruisana, ali prevoz putnika nije obnovljen.

LSV

Prugom sada krstare teške teretne kompozicije.

Građani Lukićeva, Orlovata, Tomaševca, Uzdina, Kovačice, Debeljače, Crepaje i Kačareva očekuju da se putnički saobraćaj na ovoj relaciji obnovi, jer im je on ranijih godina u velikoj meri olakšavao odlaske u Beograd ili Zrenjanin, a poznato je da je više hiljada radnika, učenika, studenata i poljoprivrednih proizvođača koristilo železnički prevoz na ovoj relaciji.

Jan Gages
Član Izvršnog odbora
Liga socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 07. 09. 2024. | Komentara: 0

Srbija mora da radi sve suprotno od Vulinovih ideja i uspeće kao država

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurna je da ako Srbija želi da napreduje mora da radi sve suprotno od onoga što misli i proklamuje Aleksandar Vulin, poznatiji kao ministar mržnje.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook