LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

Novi Sad, 15. februar 2020 - Liga socijaldemikrata Vojvodine poziva članove i članice Pokreta slobodnih građana da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

LSV

Poslednju u nizu najprizemnijih uvreda Sergej Trifunović uputio je jednoj od čelnica Stranke moderne Srbije Tatjani Macuri.

Sigurni smo da većina članova Pokreta slobodnih građana ne deli stavove Trifunovića.

Srbija je država kojoj je potrebna snažna modernizacija i evropeizacija. Nažalost, takvo društvo je nemoguće graditi uz političare čiji je narativ prepun uvreda i mržnje.

Stavovi Sergeja Trifunovića su nedopustivi, uvredljivi i necivilizacijski.

Nažalost, u Srbiji je očito sve dozvoljeno, pa i najprizemnije vređanje žena.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Odbori LSV | Petak, 13. 01. 2012. | Komentara: 0

Hitno utvrditi šta se desilo na Adamovićevom naselju!

Novi Sad, 13. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju. 
Saopštenja | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka ugl

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka uglavnom proglašavani za separatiste.
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook