LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

Novi Sad, 15. februar 2020 - Liga socijaldemikrata Vojvodine poziva članove i članice Pokreta slobodnih građana da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

LSV

Poslednju u nizu najprizemnijih uvreda Sergej Trifunović uputio je jednoj od čelnica Stranke moderne Srbije Tatjani Macuri.

Sigurni smo da većina članova Pokreta slobodnih građana ne deli stavove Trifunovića.

Srbija je država kojoj je potrebna snažna modernizacija i evropeizacija. Nažalost, takvo društvo je nemoguće graditi uz političare čiji je narativ prepun uvreda i mržnje.

Stavovi Sergeja Trifunovića su nedopustivi, uvredljivi i necivilizacijski.

Nažalost, u Srbiji je očito sve dozvoljeno, pa i najprizemnije vređanje žena.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Izjave | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ne smemo odustati od EU

BEOGRAD – Komentarišući odlaganje dodele Srbiji statusa kandidata za članstvo u EU, predsednica Odbora za evropske integracije i međunarodnu regionalnu saradnju u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević je za TV B92 istakla da se sada ne sme stati na evropskom putu.
Odbori LSV | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV ide samostalno na lokalne izbore

SOMBOR – Liga socijaldemokrata Vojvodine izaći će na lokalne i pokrajinske izbore samostalno, dok će na izborima za Narodnu skupštinu Republike Srbije ići u koaliciji, potvrdila je portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov na konferenciji za novinare u Somboru.
Omladina LSV | Subota, 10. 12. 2011. | Komentara: 0

Ljudska prava niko ne sme da krši

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad saopštio je danas da 10. decembar, Međunarodni dan ljudskih prava, ne sme biti samo mrtvo slovo na papiru, već da svako ima pravo da, zna koja prava ima i da bude svestan da niko ne sme da ih krši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook