LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

Novi Sad, 15. februar 2020 - Liga socijaldemikrata Vojvodine poziva članove i članice Pokreta slobodnih građana da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

LSV

Poslednju u nizu najprizemnijih uvreda Sergej Trifunović uputio je jednoj od čelnica Stranke moderne Srbije Tatjani Macuri.

Sigurni smo da većina članova Pokreta slobodnih građana ne deli stavove Trifunovića.

Srbija je država kojoj je potrebna snažna modernizacija i evropeizacija. Nažalost, takvo društvo je nemoguće graditi uz političare čiji je narativ prepun uvreda i mržnje.

Stavovi Sergeja Trifunovića su nedopustivi, uvredljivi i necivilizacijski.

Nažalost, u Srbiji je očito sve dozvoljeno, pa i najprizemnije vređanje žena.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Izjave | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Ima volje za borbu protiv korupcije

BEOGRAD - Komentarišući činjenicu da vladajuća koalicija nikako da usvoji Zakon o poreklu imovine portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je za list Danas da ne bi išla tako daleko u oceni da vladajuća koalicija ne želi da usvoji taj zakon.
Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Puna plata za sve trudnice

ZRENJANIN - Predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić, izjavio je na današnjoj akciji LSV da bi se povećanjem naknada za trudničko bolovanje sa 65 na 100 odsto i uvođenjem mesečne nadoknade nezaposlenim porodiljama u visini minimalne zarade u RS dok im dete ne napuni prvu godinu života, pokazala društvena odgovornost prema građankama i građanima Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležen Dan deteta u Futogu

FUTOG - U toku protekle nedelje članovi Mesnog odbora LSV Futog prikupili su značajnu količinu hrane, odeće i sredstava za higijenu, koje su odneli jednoj porodici u tom mestu koja živi u teškim materijalnim uslovima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook