LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

Novi Sad, 15. februar 2020 - Liga socijaldemikrata Vojvodine poziva članove i članice Pokreta slobodnih građana da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

LSV

Poslednju u nizu najprizemnijih uvreda Sergej Trifunović uputio je jednoj od čelnica Stranke moderne Srbije Tatjani Macuri.

Sigurni smo da većina članova Pokreta slobodnih građana ne deli stavove Trifunovića.

Srbija je država kojoj je potrebna snažna modernizacija i evropeizacija. Nažalost, takvo društvo je nemoguće graditi uz političare čiji je narativ prepun uvreda i mržnje.

Stavovi Sergeja Trifunovića su nedopustivi, uvredljivi i necivilizacijski.

Nažalost, u Srbiji je očito sve dozvoljeno, pa i najprizemnije vređanje žena.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Odbori LSV | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Prekrečen zid pun grafita mržnje

NOVI SAD - Aktivisti Gradskog odbora LSV prekrečili su zid išaran grafitima mržnje koji je deo jedne privatne kuće i gleda na dečije igralište u Ulici Branka Ćopića 108. Sama akcija, koja je simbolično nazvana "Da se deca ne igraju u našem besu", proistekla je iz činjenice da su građanke i građani u samom centru Adica, na dečijem igralištu, imali vrlo transparentno promovisanje krajnje negativnih stavova.
Izjave | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina u zaostatku zbog kašnjenja kancelarije u Briselu

NOVI SAD - Otvaranje kancelarije u Briselu za Vojvodinu znači mnogo, ali je moralo da se desi mnogo ranije - izjavila je u emisiji Pres presek na televiziji Kanal 9, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.
Izjave | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Izbori u redovnom roku, na proleće naredne godine

BEOGRAD - Parlamentarni izbori bi trebalo da budu održani u redovnom terminu,na proleće iduće godine, istakla je sinoć narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook