LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Sergeja Trifunovića

Novi Sad, 15. februar 2020 - Liga socijaldemikrata Vojvodine poziva članove i članice Pokreta slobodnih građana da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik.

LSV

Poslednju u nizu najprizemnijih uvreda Sergej Trifunović uputio je jednoj od čelnica Stranke moderne Srbije Tatjani Macuri.

Sigurni smo da većina članova Pokreta slobodnih građana ne deli stavove Trifunovića.

Srbija je država kojoj je potrebna snažna modernizacija i evropeizacija. Nažalost, takvo društvo je nemoguće graditi uz političare čiji je narativ prepun uvreda i mržnje.

Stavovi Sergeja Trifunovića su nedopustivi, uvredljivi i necivilizacijski.

Nažalost, u Srbiji je očito sve dozvoljeno, pa i najprizemnije vređanje žena.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Laburisti podržali napore LSV na decentralizaciji Srbije

BEOGRAD - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u sastavu lider LSV Nenad Čanak i portparolka i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, sastala se danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije sa delegacijom Laburističke partije Velike Britanije u sastavu Dejvid Vejn, ministar za Evropu u vladi u senci Velike Britanije i Nabila Satar,međunarodni sekretar Laburističke partije.
Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Saradnja Rijeke i Novog Sada

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u novosadskom parlamentu zamenika gradonačelnika Rijeke Miroslava Matešića i člana Gradskog veća za privredu Rijeke Andriju Vitezića i sa njima razgovarao o budućoj saradnji dva grada.
Odbori LSV | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Pružiti stručnu i finansijsku pomoć malim i srednjim preduzećima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu, preduzetništvo i međugraničnu saradnju GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da veliki privredni subjekti u gradu Zrenjaninu i regionu ne rade usled loše privatizacije, svetske ekonomske krize i drugih faktora koji su doveli do prestanka proizvodnje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook