LSV: Prisetimo se heroja pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 23. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Prisetimo se heroja pobede nad fašizmom

Novi Sad, 23. oktobar 2022 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim Novosađankama i Novosađanima 78. godišnjicu oslobođenja Novog Sada od okupatora u Drugom svetskom ratu.

LSV

Čuvanje sećanja na heroje koji su pokazali požrtvovanost i hrabrost u nameri da naš grad oslobode iz kandži fašizma predstavlja našu obavezu, naročito danas kada na delu vidimo pokušaj rehabilitacije zločinaca i kada one od kojih je grad oslobođen predstavljaju kao nevine žrtve.

Podsećamo da je Liga socijaldemokrata Vojvodine pre četiri godine podnela inicijativu da se železničko-drumski most u Novom Sadu nazove „Most 23. oktobra“. Drumsko-železnički most u Novom Sadu ni posle četiri godine od završetka i puštanja u saobraćaj nema zvanično ime i prihvatanjem ove inicijative Novi Sad bi potvrdio da se ponosi antifašističkom tradicijom i da na pravcu negovanja ove časne borbe nedvosmisleno ostaje.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook