LSV: Stop nasilju i nasilnicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 12. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV: Stop nasilju i nasilnicima

Novi Sad, 12. novembar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja presudu Apelaciononog suda u Novom Sadu kojom je potvrđena presuda Osnovnog suda u Zrenjaninu, po kojoj bivši poslanik Srpske napredne stranke i predsednik Odbora za kulturu i informisanje  Skupštine Srbije Mirko Krlić mora da plati glavnom i odgovornom uredniku nedeljnika „Zrenjanin“ Daliboru Bubnjeviću 300.000 dinara za nanetu duševnu bol i pretrpljeni strah, jer ga je vređao i fizički napao 30. marta 2018. godine na jednom javnom događaju u Zrenjaninu.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nesrećno društvo u kom nasilnici vode skupštinske odbore ili zauzimaju bilo koje druge odgovorne funkcije. 

Nasilje koje čine državni funkcioneri inicijalna je kapisla za nasilje u čitavom društvu, pa ne čude brojni incidenti kojima svedočimo svaki dan. 

Ne čude ni napadi i pretnje kojima su izloženi novinarke i novinari nezavisnih medija. 

Pozivamo Srpsku naprednu stranku da ne čeka sudske epiloge nasilnog i primitivnog ponašanja svojih visokih funkcionera, nego da ih primerno sankcionišu i pokažu iskreno opredeljenje za obračun sa onima koji krše zakon. 

Jedina poruka koju svi moramo poslati je STOP NASILJU!

Portparol 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Najave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Preuzmite video materijal sa tribine iz Futoga

Video materijal sa izjavom Nenada Čanka
možete preuzeti sa sajta Infobiroa
http://www.infobiro.tv/index.php

Ili skinuti sa našeg servera
ftp://remote.lsv.org.rs/
Izjave | Nedelja, 25. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlada je ispunila obećano

NOVI SAD - Mi smo podržali Vladu koja je obećala tri stvari: prvo je beli šengen, drugo je završetak saradnje sa Haškim tribunalom i treće je set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene – rekao je sinoć na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine u Futogu predsednik LSV Nenad Čanak.
Iz medija | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Privući investitore

PANČEVO - Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, odgovarajući na pitanje „Kako smanjiti nezaposlenost?“, za Blic je izjavila da je za povećanje zaposlenosti potrebno privući investitore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook