LSV: Stop nasilju i nasilnicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 12. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV: Stop nasilju i nasilnicima

Novi Sad, 12. novembar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja presudu Apelaciononog suda u Novom Sadu kojom je potvrđena presuda Osnovnog suda u Zrenjaninu, po kojoj bivši poslanik Srpske napredne stranke i predsednik Odbora za kulturu i informisanje  Skupštine Srbije Mirko Krlić mora da plati glavnom i odgovornom uredniku nedeljnika „Zrenjanin“ Daliboru Bubnjeviću 300.000 dinara za nanetu duševnu bol i pretrpljeni strah, jer ga je vređao i fizički napao 30. marta 2018. godine na jednom javnom događaju u Zrenjaninu.

LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nesrećno društvo u kom nasilnici vode skupštinske odbore ili zauzimaju bilo koje druge odgovorne funkcije. 

Nasilje koje čine državni funkcioneri inicijalna je kapisla za nasilje u čitavom društvu, pa ne čude brojni incidenti kojima svedočimo svaki dan. 

Ne čude ni napadi i pretnje kojima su izloženi novinarke i novinari nezavisnih medija. 

Pozivamo Srpsku naprednu stranku da ne čeka sudske epiloge nasilnog i primitivnog ponašanja svojih visokih funkcionera, nego da ih primerno sankcionišu i pokažu iskreno opredeljenje za obračun sa onima koji krše zakon. 

Jedina poruka koju svi moramo poslati je STOP NASILJU!

Portparol 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook