LSV: Vesić ne radi svoj posao. Premijerka Brnabić da obezbedi sigurnost na železničkim prugama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vesić ne radi svoj posao. Premijerka Brnabić da obezbedi sigurnost na železničkim prugama

Novi Sad, 29. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od premijerke Ane Brnabić da Vlada Srbije pod hitno započne sanaciju železničkih pruga na kojima se u poslednje vreme dešavaju iskliznuća vagona-cisterni sa opadnim otpadom.

LSV

Građani su veoma zabrinuti, jer je samo u poslednjih mesec dana zabeleženo, najmanje šest akcidenata, u kojima je bilo i stradalih.

Resorni ministar Goran Vesić ne čini ništa da stanje popravi, pa se postavlja pitanje zašto je on i dalje član kabineta Ane Brnabić.

LSV očekuje hitnu reakciju, jer bezbednost građana i zaštita životne sredine moraju biti na prvom mestu.


Rade Maleš
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini put ka decentralizaciji

ZRENJANIN - Nacrt zakona o javnoj svojini, kao i javna rasprava koja mu predstoji, je veliki uspeh i realizacija 11-ogodišnje inicijative Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenila je danas Ivana Ludoški, članica IO GrO LSV Zrenjanin. Ona je na konferenciji za novinare podsetila da je oko suštine teksta u velikoj meri postignuta saglasnost, a da se njegova dopuna očekuje kroz javnu raspravu.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradili smo posao koji se čeka 11 godina

BEOGRAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je sinoć u emisiji Oko na Radio televiziji Srbije da je prilikom izrade zakona bilo neophodno razgovarati direktno sa predstavnicima političkih partija da bi se izbegla situcija koju smo imali prilikom usvajanja Statuta AP Vojvodine.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradio sam kako je Cvetković rekao

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da je pre predaje nacrta zakona o javnoj svojini imao nameru da sazove radnu grupu da bi se svi članovi mogli izjasniti o tekstu, ali da je premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio da to nije potrebno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook