LSV: Vesić ne radi svoj posao. Premijerka Brnabić da obezbedi sigurnost na železničkim prugama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vesić ne radi svoj posao. Premijerka Brnabić da obezbedi sigurnost na železničkim prugama

Novi Sad, 29. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od premijerke Ane Brnabić da Vlada Srbije pod hitno započne sanaciju železničkih pruga na kojima se u poslednje vreme dešavaju iskliznuća vagona-cisterni sa opadnim otpadom.

LSV

Građani su veoma zabrinuti, jer je samo u poslednjih mesec dana zabeleženo, najmanje šest akcidenata, u kojima je bilo i stradalih.

Resorni ministar Goran Vesić ne čini ništa da stanje popravi, pa se postavlja pitanje zašto je on i dalje član kabineta Ane Brnabić.

LSV očekuje hitnu reakciju, jer bezbednost građana i zaštita životne sredine moraju biti na prvom mestu.


Rade Maleš
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bilo je potrebno političko usaglašavanje

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da svu krivicu za predaju nedovršenog nacrta zakona o javnoj svojini preuzme na sebe, i da odbija da se o njemu govori kao o samovoljnom, isključivom i nekompetentnom čoveku.
Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Vladin odbor sutra o nacrtu zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Odbor Vlade Srbije za privredu i finansije sutra će razmatrati radnu verziju Nacrta zakona o javnoj svojini i utvrditi program javne rasprave o tom dokumentu. Prema planu vlade, javna rasprava o Nacrtu zakona o javnoj svojini trajaće nekoliko nedelja, kako bi predlog tog zakona, zajedno sa predlogom zakona o vraćanju imovine i obeštećenju
Iz medija | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Prilikom ulaska u EU granice nestaju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Nenad Čanak ocenio je da je antievropska kampanja koju ovih dana u Srbiji vode i visoki državni zvaničnici " u službi predstojeće izborne kampanje. On je istakao i da "mudra politika ne bi trebalo da podiže tenzije oko Kosova, već da ih spušta", te da se ide ka rešenju koje bi u fokusu imalo interes građana, a ne interes vladajuće elite.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook