Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 06. 10. 2019. | Komentara: 0

Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

ZRENJANIN – Smatramo da nije dobro što vladajuća većina i dalje nastavlja sa starom praksom odbijanja svakog našeg predloga. Za dva do tri meseca će se te iste tačke naći na dnevnom redu, jer su to životni problemi naših sugrađana koji moraju da se rešavaju – izjavio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.

LSV

Kako kaže, lokalna vlast ne želi da ih podrži i zbog toga su odbornici LSV napustili sednicu, jer je od polovine zasedanja u sali sedeo samo jedan član Gradskog veća.

- Na zasedanju nije bilo ljudi koji bi trebali da odgovaraju Skupštini grada za svoj rad. Ovim činom je rad čitave Skupštine stavljen na pod. Odbornici su ti koji bi trebalo da kreiraju milje u ovoj vlasti. Pozivamo predstavnike lokalne vlasti da se konačno uozbilje. U krajnjem slučaju, bliže se izbori, a građani će imati priliku da odluče o nekoj boljoj vlasti – poručio je Marton.

 (SzILSV, 06.10.2019)



Događaji | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić posetio Arhiv u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i informisanje, Slaviša Grujić, posetio je danas Arhiv u Sremskim Karlovcima, gde se u razgovoru sa zaposlenima uverio u stanje Arhiva u kojem se čuva preko dva i po miliona dokumenata.
Odbori LSV | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Liga ne odustaje od pune plate za trudnice

ZRENJANIN - Član Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u gradskoj Skupštini Predrag Perkić najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će odbornička grupa LSV ponoviti svoj zahtev da trudnice u zrenjaninskoj opštini dobijaju pun iznos zarade.
Saopštenja | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Ko to Novi Sad gura u divljaštvo i bezakonje?

NOVI SAD , 11. septembar – Pucnjava pored školskog dvorišta i to u trenutku kada deca imaju fizičko na dvorištu je vrhunac bezakonja koje Novi Sad više ne može trpeti.
Koji roditelj danas može mirno, bez strepnje, pustiti dete u školu?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook