Marton: Kampanja na društvenim mrežama i u medijima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 05. 2020. | Komentara: 0

Marton: Kampanja na društvenim mrežama i u medijima

ZRENJANIN – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je koalicija Vojvođanski front, u okviru koje LSV izlazi na izbore u Vojvodini spremno dočekala specifičnu kampanju i delovanje u otežanim uslovima.

LSV

- Mi želimo da sačuvamo zdravlje građana i zato vodimo kampanju na društvenim mrežama i u medijima. Naše političke ideje pokušavamo da na taj način proširimo. Planiramo i ulične akcije, na kojima će naši aktivisti biti u potpunosti zaštićeni, a na taj način ćemo štititi i same građane - ističe Marton za Radio Slobodna Evropa.

 (SzILSV, 20.05.2020)




Događaji | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Održana završna konvencija u Somboru

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine održala je večeras u Somboru završnu predizbornu konvenciju. Na konvenciji su govorili predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević i predsednik Saveta za decentralizaciju LSV Duško Radaković.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Ne dopuštam da se Zrenjanin utopi u prosek

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš istakao je prilikom današnje posete Nezavisnom sindikatu penzionera javnih službi Zrenjanin da  Liga, od svog osnivanja, pa do danas, pokušava da uradi dve stvari: da sačuva prava svih ljudi koji žive u Vojvodini, bez obzira na veru, naciju i kada su u nju došli, kao i da se izbori da ono što se zaradi u Vojvodini ostane Vojvođankama i Vojvođanima.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Akcija Vojvođanski monopol

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Vojvođanski monopol“, čiji je cilj ukazivanje na značaj vraćanja vojvođanske imovine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook