Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 04. 09. 2019. | Komentara: 0

Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da će LSV učestvovati na četvrtom razgovoru vlasti i opozicije o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka. On je naveo da je Liga i ranije isticala važnost razgovora vlasti i opozicije.

LSV

- Činjenica je da moramo popraviti trenutno stanje izbornih uslova, ali smo takođe isticali da je njima pre svega mesto u institucijama sistema, u Narodnoj skupštini. Što se tiče našeg viđenja, očekivali smo više od ovih sastanaka - rekao je Marton.

Marton je kazao da je i LSV dostavila određene preporuke koje mogu da doprinesu poboljšanju izbornih uslova.
(SzILSV, 04.09.2019)




Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 1

Nikolić je bio Šešeljeva desna ruka

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nije prisustvovala jučerašnjem polaganju zakletve Tomislava Nikolića jer smatra da je dužan da objasni mnoge stvari građanima Srbije, ocenila je sinoć portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

Nikolić duguje odgovore na mnoga pitanja

BEOGRAD – Pet poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine nije danas prisustvovalo polaganju zakletve Tomislava Nikolića, u Narodnoj skupštini Republike Srbije jer, kako je istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, Nikolić građanima Srbije duguje odgovore na mnoga pitanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook