Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.

LSV

Marton je to napisao reagujući na tvit lidera Dveri Boška Obradovića koji je objavio da je od 20 do sada poznatih ministara 16 iz Beograda, a tri iz Vojvodine, te se zapitao gde su Šumadija i Pomoravlje.

- Obradović spominje Vojvodinu? A ja se taman navikao na izraz ’severna srpska pokrajina’. Neka, čovek napreduje. Naučio dve nove reči: Vojvodina i decentalizacija - napisao je Marton.

(SzILSV, 27.10.2020)




Edukacija LSV | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

Održana edukacija predstavnika info timova

NOVI SAD - Tokom proteklog vikenda, Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Biroom za informisanje LSV organizovao je edukaciju osoba zaduženih za informisanje u lokalnim odborima Lige.
Iz medija | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

KAMPANJA U SAD: Na kraju se i prljav veš zaboravi

Piše: Aleksandra Jerkov

Ukoliko do kraja posete naučite išta o američkom izbornom sistemu i proceduri za izbor predsednika, znaćete mnogo više nego većina Amerikanaca – bile su reči sa kojima su nas domaćini sačekali u gradu Denveru, državi Kolorado, gde je započela naša poseta Sjedinjenim Američkim Državama.
Događaji | Petak, 02. 03. 2012. | Komentara: 1

Jovanović prekrečio još jedan grafit mržnje

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović prekrečio je danas grafit mržnje na zidu kuće u Neimarovoj ulici u novosadskom naselju Telep. On je tokom današnje akcije poručio da je bilo koji oblik mržnje i netrpeljivosti prema drugom i drugačijem neprihvatljiv.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook