Marton: Ustav treba što pre menjati, a ne stavljati moratorijum na promene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 17. 02. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ustav treba što pre menjati, a ne stavljati moratorijum na promene

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je danas zahtev dela opozicije da se stavi moratorijum na promene Ustava Srbije i dodao da Ustav treba menjati „u ovom trenutku“.

LSV

- Moratorijum na promene Ustava? Pa, Ustav treba menjati u ovom trenutku. Duh Koštunice i njegove „sabornosti“ lebdi nad glavama beogradskih političara - napisao je Marton na Tviteru.

U konačnoj verziji Platforme za dijalog pod pokroviteljstvom Evropskog parlamenta, iza koje stoje Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Ne davimo Beograd, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Zajedno za Srbiju, između ostalog navodi se da se do formiranja novog saziva Skupštine Srbije uvede moratorijum na ustavne promene.

 (SzILSV, 17.02.2021)



Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2024. | Komentara: 0

SNS sprečava odbornike Skupštine grada Novog Sada da rade svoj posao

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik, koja je trebala da predsedava vanrednom sednicom, ističe da ih je vladajuća većina sada fizički sprečila da održe sednicu o problemu pijaće vode, jer im je to jedini preostali način da spreče razgovor o ovoj bitnoj temi.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 09. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo pomoć poljoprivrednicima zbog posledica suše

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo skreće pažnju na jedan od gorućih problema sa kojim se trenutno suočavaju građani Vojvodine – drastično smanjenje prinosa poljoprivrednih kultura usled suše. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook