Ministar da kaže ko su policajci koji nisu štitili novinare

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 05. 2017. | Komentara: 0

Ministar da kaže ko su policajci koji nisu štitili novinare

Novi Sad, 31. maj 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje ponašanje policije prema novinarima koji su pratili današnje proteste ispred Narodne skupštine Republike Srbije. 

LSV

Naime, pripadnici policije nisu reagovali na napade na novinarke i novinare lista Danas, Radija Beograd, Insajdera i Vajsa (VICE). Takođe, nisu učinili ništa da zaštite novinare u obavljanju njihovog redovnog posla. Uprkos činjenici da su se u svim ovim situacijama nalazili u neposrednoj blizini incidenata, nijedan pripadnik policije nije reagovao.

To je nedopustivo i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra policije da javnosti predoči ko su pripadnici policije koji građankama i građanima Srbije nisu obezbedili pravo na bezbednost i nesmetan rad.

Takođe, insistiramo da pripadnici policije snose i odgovarajuće sankcije zbog nečinjenja svog posla. 


Potpredsednik Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Aleksandar Marton



Akcije/Kampanje | Nedelja, 28. 12. 2008. | Komentara: 0

Protest LSV ispred rafinerije u Elemiru

ELEMIR - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovala je danas ispred Rafinerije gasa u Elemiru prvi u nizu protesta pod nazivom "Prodali ste NIS, prodali ste nas". Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš je tom prilikom najavio da će stranka ubrzo pokrenuti zakonsku inicijativu da se u Srbiji, kada je reč o rudnim bogatstvima, primenjuju zakoni koji se primenjuju u Rusiji.
Akcije/Kampanje | Nedelja, 14. 12. 2008. | Komentara: 0

VI Kongres

LSV NENAD ČANAK PONOVO PREDSEDNIK LSV

NOVI SAD - Na današnjem VI vanrednom kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine za predsednika je, ogromnom većinom glasova prisutnih delegate ponovo izabran Nenad Čanak.
Akcije/Kampanje | Subota, 06. 12. 2008. | Komentara: 0

Protest LSV ispred rafinerije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine protestvovala je danas ispred ulaza u novosadsku rafineriju zbog najavljene prodaje Naftne industrije Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook