Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2024. | Komentara: 0

Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

Novi Sad, 7. avgust 2024 – Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOÐANI zahteva ostavku ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Ðurđević Stamenkovski zbog lažnog predstavljanja formalnog obrazovanja.

LSV

Ministarka Ðurđević Stamenkovski se lažno predstavlja i to je dovoljan razlog da kažemo da je potpuno izgubila kredibilitet, ako ga je uopšte imala, i da više nema nikakvih moralnih osnova da donosi odluke koje utiču na život svih građana Srbije.

Mi smatramo da je ministarka još pre desetak dana, relativizovanjem akušerskog nasilja, zaslužila da bude momentalno smenjena sa funkcije, jer je pokazala koliko nema osećaja za građane i građanke, niti za opšte dobro. Tada smo mogli da vidimo da lažira realnost, a sada vidimo da joj je to navika, budući da lažira i podatke o sebi.

Osim toga, Ðurđević Stamenkovski je na prvom izazovu sa kojim se suočila pokazala da nije dorasla poslu koji joj je poveren budući da je ventilatorima pokušala da reši problem trudnica i porodilja koje su se u porodilištima mučile pod visokim temperaturama u sobama bez klima.

Zahtevamo hitnu ostavku Milice Ðurđević Stamenkovski.

Bojana Begović
potpredsednica
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 




Saopštenja | Ponedeljak, 16. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržava štrajk prosvetnih radnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI pruža podršku prosvetnim radnicima koji danas organizuju štrajk upozorenja i protestne skupove širom Vojvodine i Srbije.
Saopštenja | Nedelja, 15. 09. 2024. | Komentara: 0

Mladom čoveku u Srbiji ne treba puška, nego škola, dobro plaćen posao i moderna država

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI snažno se protivi nameri Aleksandra Vučića i njegove vlasti da se ponovo uvede služenje obaveznog vojnog roka u Srbiji.
Saopštenja | Subota, 14. 09. 2024. | Komentara: 0

Vlada da proglasi Dane pobede nad fašizmom u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Vladu Republike Srbije da na dostojanstven način obeleži 80. godišnjicu oslobođenja od fašizma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook