Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2024. | Komentara: 0

Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

Novi Sad, 7. avgust 2024 – Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOÐANI zahteva ostavku ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Ðurđević Stamenkovski zbog lažnog predstavljanja formalnog obrazovanja.

LSV

Ministarka Ðurđević Stamenkovski se lažno predstavlja i to je dovoljan razlog da kažemo da je potpuno izgubila kredibilitet, ako ga je uopšte imala, i da više nema nikakvih moralnih osnova da donosi odluke koje utiču na život svih građana Srbije.

Mi smatramo da je ministarka još pre desetak dana, relativizovanjem akušerskog nasilja, zaslužila da bude momentalno smenjena sa funkcije, jer je pokazala koliko nema osećaja za građane i građanke, niti za opšte dobro. Tada smo mogli da vidimo da lažira realnost, a sada vidimo da joj je to navika, budući da lažira i podatke o sebi.

Osim toga, Ðurđević Stamenkovski je na prvom izazovu sa kojim se suočila pokazala da nije dorasla poslu koji joj je poveren budući da je ventilatorima pokušala da reši problem trudnica i porodilja koje su se u porodilištima mučile pod visokim temperaturama u sobama bez klima.

Zahtevamo hitnu ostavku Milice Ðurđević Stamenkovski.

Bojana Begović
potpredsednica
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI 




Saopštenja | Četvrtak, 08. 08. 2024. | Komentara: 0

Hoće li Zrenjanin i Vršac povezivati leteći voz, pošto je Vučićeva vlast iščupala pruge?

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti trase nekadašnjih železničkih pruga koje su povezivale Zrenjanin i Vršac, Sentu i Kanjižu, Beočin i Petrovaradin, Bečej i Brbas ili Bač i Odžake.
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Obeležena 308. godišnjica Petrovaradinske bitke

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Maja Mrnuštik prisustvovala je danas obeležavanju 308. godišnjice Petrovaradinske bitke, u kojoj je saveznička vojska, pod vođstvom princa Eugena Savojskog, porazila Osmanlije i sprečila njihovo napredovanje u Evropu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook