Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

Omladina LSV poziva Dobricu Ćosića, koji se danas obratio pismom studentima u dijaspori, da mlade ljude kako u Srbiji tako i van nje, poštedi svojih poruka.

LSVO

Njegove poruke do sada mladim ljudima ništa dobro nisu donele i mnogo studenata je u dijaspori upravo zbog politike čiji je on jedan od glavnih protagonista bio.

Zbog te politike i mnogim mladim ljudima koji su ostali u Srbiji upropaštena su detinjstva a roditelji izgubili zdravlje.

Građanska svest na koju se Ćosić danas poziva, podrazumeva upravo suprotne vrednosti od onih čije je on otelotvorenje svih prethodnih decenija.

Dobrica Ćosić će mlade ljude u Srbiji van nje najviše zadužiti, ako nas poštedi svojih poruka.


Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Smanjiti troškove poljoprivrednika

KIKINDA - Otvarajući konferenciju za novinare koja je bila posvećena akciji Lige socijaldemokrata za ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, predsednik Gradske organizacije LSV Kikinda Miloš Šibul rekao je da je osnovi cilj ove akcije da se smanje troškovi poljoprivrednika, koji i ovako imaju velike namete.
Izjave | Četvrtak, 14. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Dekoncentracija vlasti nije isto što i decentralizacija

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da procesi decentralizacije, regionalizacije i ravnomeran regionalni razvoj nisu isto, nego tri različita komplementarna procesa, te da je dekoncentracija vlasti o kojoj se u poslednje vreme najviše govori tek jedan od brojnih segmenata decentralizacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook