Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Molba Dobrici Ćosiću: Poštedite nas svojih poruka

Omladina LSV poziva Dobricu Ćosića, koji se danas obratio pismom studentima u dijaspori, da mlade ljude kako u Srbiji tako i van nje, poštedi svojih poruka.

LSVO

Njegove poruke do sada mladim ljudima ništa dobro nisu donele i mnogo studenata je u dijaspori upravo zbog politike čiji je on jedan od glavnih protagonista bio.

Zbog te politike i mnogim mladim ljudima koji su ostali u Srbiji upropaštena su detinjstva a roditelji izgubili zdravlje.

Građanska svest na koju se Ćosić danas poziva, podrazumeva upravo suprotne vrednosti od onih čije je on otelotvorenje svih prethodnih decenija.

Dobrica Ćosić će mlade ljude u Srbiji van nje najviše zadužiti, ako nas poštedi svojih poruka.


Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook