Motiv sastanka je spasavanje Elektrovojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 30. 06. 2015. | Komentara: 0

Motiv sastanka je spasavanje Elektrovojvodine

NOVI SAD - Komentarišući sastanak predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i premijera Srbije Aleksandra Vučića, pokrajinska poslanica LSV Maja Sedlarević ističe da Liga nije na sebe preuzela ulogu pokrajinske vlasti i da je jedini motiv sastanka bio spasavanje onoga što se može spasiti od nekadašnje Elektrovojvodine.

LSV
 
- U odnosu na to da ostanemo bez Elektrovojvodine potpuno, i da se ona potpuno izgubi posle decenija ulaganja u nju i decenija dobrog poslovanja, mislim da je ovo nešto mnogo, mnogo više nego ništa – rekla je Sedlarević za N1.
 
Ona je demantovala da je sastanak bio „koketiranje sa Vučićem“. Odgovarajući na pitanje o postizbornim koalicijama, ona je rekla da ne može da garantuje da će LSV sa bilo kime biti u koaliciji.
 
- To je nešto što bi bila paušalna i neozbiljna ocena, a ja baratam samo argumentima - kazala je Maja Sedlarević.
 
(BILSV, 30.06.2015)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook