Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Novi Sad – Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.

LSV

– Dežurna javna tužiteljka je delo okvalifikovala samo kao uništenje i oštećenje tuđe stvari, za koje se počinioci ne gone po službenoj dužnosti, a svi znamo da ovo nije bilo (samo) to… Osećam se ugroženo, kao i svi iz opozicije, jer znamo sa kakvim režimom imamo posla. Ali već smo na to navikli, nažalost – rekla je Mrnuštik.

Kako dodaje, neće odustati od borbe za normalan život u ovoj zemlji.

– Ne plašim se, ali sam svesna da smo svi ugroženi, svako ko podigne glas protiv ove vlasti, automatski postaje njihova meta. To smo već toliko puta videli… – istakla je ona.

Mrnuštik nije prva osoba sa opozicione liste „Udruženi za slobodan Novi Sad“ koja ima problema nakon izbora. Još jednom kandidatu na opozicionoj listi iz redova LSV – VOJVOĐANI su ključem urezali slovo „U“ na haubi pre par dan, a kolegi iz koalicije iz Novog DSS-a dolazila je komunalna milicija zbog, kako kažu, lažnih komšijskih prijava.

– Kao da su čekali da vide kako će se izbori završiti pa su se sad „osokolili“. Izgleda da radimo nešto dobro, čim im smetamo – zaključila je Mrnuštik.

 (SzILSV-Vojvođani, 21.06.2024)




Saopštenja | Nedelja, 09. 06. 2024. | Komentara: 0

A sada organizovati sabor za ispravnu pijaću vodu u Vojvodini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva predsednika i premijera Srbije Aleksandra Vučića i Miloša Vučevića da posle velikog „svesrpskog“ političkog sabora, koji je juče održan u Beogradu, organizuju i sabor za ispravnu pijaću vodu, na kom bi se progovorilo o problemu vode koji ima preko 700.000 građana Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.

Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook